CUP Poble Actiu

Àrea Metropolitana de Barcelona

Notícies de Àrea Metropolitana de Barcelona

Municipalitzar no significa només que la gestió d’un servei sigui prestada per l’Ajuntament i el seu personal.

Avui dimecres 16 de desembre la CUP Poble Actiu s’ha presentant a les portes del Saló “Iwater Barcelona – Saló Internacional del cicle de l’aigua”. Dos militants s’han encadenat a les portes d’accés al Saló mostrant cartells defensant la remunicipalització del servei de subministrament domiciliari de l’aigua i el rebuig a la intervenció d’empreses privades en aquest servei.

La CUP Poble Actiu a l’AMB rebutja frontalment la realització del “Iwater Barcelona – Saló Internacional del cicle de l’aigua”.

La CUP Poble Actiu deixa clara la seva postura: Cal ReMunicipalitzar el servei de gestió de l’aigua de forma immediata!

La CUP posa en marxa la campanya “ReMunicipalitzem l’aigua, movem-nos!”

Avui amb aquest vídeo (Enllaç) posem en marxa una campanya per la recuperació del servei públic de la gestió de l’aigua.

La CUP insta a obrir un expedient sancionador a l'Exèrcit Espanyol i a requerir la presència de Policia Local i Mossos d’Esquadra per impedir la seva entrada al Parc de Collserola.


La CUP Poble Actiu a l’Àrea Metropolitana presentarà al Consell Plenari de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, a les comissions pertinents i al Ple de la Diputació de Barcelona una moció on demanarà: